Lloguer de naus industrials a Barcelona

Historia del parc empresarial Granland

La història del Parc Empresarial Granland Badalona Sud, des dels seus inicis quan hi havia un solar totalment desaprofitat en l’extrem sud del Polígon Industrial Sud de Badalona, fins a la realitat actual i el seu futur encaix ha estat l’objectiu de crear un parc industrial dintre de Barcelona.

Amb la integració del Parc Empresarial Granland al polígon sud de Badalona, s’ha dotat aquest polígon de locals d’oficines i naus de nova creació en un escenari idoni per dotar la ciutat de nous espais generadors d’activitat econòmica i llocs de treball, dedicats, principalment a activitats terciàries.

El projecte del Parc Granland Badalona Sud es comença a gestar en l’any 2000, el repte es posar en valor una zona industrial molt degradada i dotar a la ciutat de Badalona d’un nou espai empresarial digne i de futur.

Es va fer un estudi preliminar, en que es contempla el futur de la empresa a Badalona, les comunicacions i la proximitat a Barcelona on es veu que cada vegada mes la necessitat d’un nou tipus de edificis, diferents de les antigues fabriques.

El disseny es l’eix principal sobre el que girarà la creació d’aquest nou espai. Es crea un equip professional multidisciplinari, i es fa una selecció d’empreses especialitzades en aquest tipus de construcció per tal de contemplar els màxim d’elements que comporten la creació del parc.

Es projecta el Parc en diferentes illes de naus. A nivell d’urbanisme es confegeix un tramat de carrers en un sol sentit de circulació al voltant de les naus i amb amplades practicables per a vehicles pesants.

Per tal de donar servei a les empreses i es dissenya un nou tipus de nau de dimensions més reduïdes, cubiques, diàfanes i modulars per tal  de poder allotjar els diferents mides d’empresa, dotant les diferents illes de pàrquings soterranis, sempre seguint criteris normatius.

En el disseny de les noves naus es te molt en compte la imatge corporativa i el us mixte d’oficines, showroom i magatzem que demanden les noves empreses més encaminades a la promoció, disseny i comercialització de productes i serveis que no de fabricació o manufactures.

Dins d’aquest projecte es contempla també les noves tecnologies de comunicació de tot el Parc de Fibra òptica i deixant la xarxa de canalalització de telecomunicacions preparada perquè les empreses puguin contractar el servei.

Es planteja la construcció i ocupació el Parc en diferents fases.
Antiguitat del Parc 2001.

One comment on “Historia del parc empresarial Granland

  1. Marc on said:

    El parque es muy bonito, la ubicación y transporte es perfecta. Ojalá todos los polígonos industriales fueran así.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

HTML tags are not allowed.